TTC-The Training Company is een samensteling van individueel succesvolle trainers, die hun verbinding met hun beroepscollega's gebruiken, om ervaringen, nieuwe methoden, technieken, kennis en kunnen voor de getrainde onderneming te perfectioneren, zodat de trainingspartners een maximum aan nut en professionaliteit verkrijgen.

Elke trainer komt zelf uit de praktijk; hij heeft bewezen, dat hij succesvol leidt, verkoopt en mensen overtuigen kan. Training die bij de praktijk aansluit, raad geven en coaching op het gebied van leiden, retorica en verkoop zijn de sterkten van TTC.

Het bereik trainingsconcept en trainingsontwikkeling ondersteunen de trainers. De trainings van TTC-The Training Company zijn gericht op een langdurige samenwerking met onze klanten. Daarbij volgen we het doel, door noodzakelijke maatregelen uw nutverwachtingen te vervullen en u door nieuwe ideeŽn een voorsprong op de concurentie te geven. Ter ondersteuning van de kwaliteitseisen van TTC-The Training Company heeft het agentschap het DIN EN ISO 9001 certificaat.